Over ons AC de Vaart

  Onze diensten

  Banden Je kunt ook bij AC de Vaart terecht voor nieuwe zomer- en winterbanden en het balanceren van je banden. Ben je benieuwd hoe snel we jou kunnen helpen? Neem dan hier contact met ons op!

  Een goed functionerende airco zorgt ervoor dat je auto een goede temperatuur heeft aan de binnenkant en regelt de luchtvochtigheid in de auto. Dit helpt tegen het beslaan van je ruiten en zorgt daarmee voor veiligheid en beter zicht. Wij kunnen jou airco weer aanvullen wanneer deze niet meer goed functioneert.

  Je kunt terecht bij AC de Vaart voor zowel de kleine als de grote onderhoudsbeurt voor je auto. Onze ervaring en kennis zorgt ervoor dat wij een breed scala aan auto’s kunnen onderhouden. Denk aan Volkswagen, Opel, Volvo, BMW, Mercedes Benz en Peugeot.

  Naast het feit dat je bij ons terecht kunt voor een auto die past bij jouw wensen, kun je bij ons ook terecht voor kleine en grotere reparaties, banden verwisselen of je airco bijvullen. Twijfel je over of wij jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact op.

  Wat kunnen we u  aanbieden

  • Goed onderhoude auto
  • Advies op uw aankoop
  • De juiste service voor uw auto problemen
  • Een auto kopen op budget
  • Klantvriendelijkheid
  • Experts die u te woord staan

  Wij denken graag met je mee en onze klanten zijn daar blij mee! Ben je nieuwsgierig wat andere mensen over ons te vertellen hebben en hoe zij onze service hebben ervaren? Klik hier om recensies te lezen, want bij ons staat de klant centraal!