Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle - VERKOCHT!

  Prijs op aanvraag

  Meer informatie?

  • TelefonischBereikbaar van 09.00 tot 18.00
  • E-mailMail ons via acdevaart@hotmail.com
  • Bezoek onsDukdalfweg 15A, 1332BH Almere
  • Goed onderhoude auto
  • Advies op uw aankoop
  • Een auto kopen op budget
  • Klantvriendelijkheid
  • Experts die u te woord staan
   
  Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle PHEV 4WD van het jaar 2013 met maar 147.623 op de teller. Deze Outlander verkeert in een top staat. De aandrijflijn van de PHEV is zeer vernuftig en gaat verder dan een ‘eenvoudige‘ plug-inhybride. Onder de motorkap liggen een 2,0-litermotor met 121 pk vermogen, een generator en een 82 pk sterke elektromotor. Achterin ligt een elektromotor met hetzelfde vermogen. Midden onder de auto ligt het accupakket. Daardoor zit je iets hoger en is de vloer bij de achterbank 3 cm hoger. De bagageruimte verloor 14 liter. In het vooronder ontbreekt een aantal onderdelen, zoals een conventionele startmotor en een dynamo. Maar ook een versnellingsbak heeft deze Outlander niet. De transmissie mag dan tijdens het rijden aanvoelen als een CVT, dat ís het niet. En de motor klimt dan wel stevig in de toeren als je vol gas geeft, toch overheerst aan boord de rust. Er zijn drie aandrijfmodi: volledig elektrisch, series hybrid en parallel hybrid. Verder is deze Outlander uitgerust met vrijwel alle opties denk hierbij aan: vol lederbekleding, keyless entry + go, navigatiesysteem, climatronic, cruise control, stoelverwarming, RockfordFosgate audiosysteem met subwoofer, trekhaak, 18 inch lichtmetalen velgen en nog veel meer. De APK is geldig tot en met 19-04-2021. De gevraagde prijs is een marge prijs er komen geen andere kosten bij.

  Eventuele typefouten en/of (prijs)afwijkingen zijn voorbehouden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

  Bekijk onze website voor meer occasions!

  Als u interesse heeft in een van onze occasions kunt u bij ons van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00. Buiten deze tijden kunt u telefonisch een afspraak maken.

  Inruil bij AC de Vaart is mogelijk!

  AC de Vaart
  Dukdalfweg 15A
  1332BH Almere
  036-7502765
  06-13435358
  MerkmerkMitsubishi
  BrandstofHybride benzine
  Kilometerstand147623 KM
  TransmissieAutomaat
  Vermogen121 PK
  Aantal deuren5